Veelgestelde vragen

Algemeen

Je bent van harte welkom in ons Atelier in Reutum. Maak een afspraak door contact met ons op te nemen.

Dibond is een sterk aluminium plaatmateriaal met toplaag, geschikt voor binnen en buiten gebruik.

Bestelproces

Verzending binnen Nederland is gratis. Jouw bestelling wordt goed beschermd verzonden in een platte doos van gerecycled karton. Verzending wordt verzorgd door PostNL of DHL. Je ontvangt een e-mail bericht wanneer jouw bestelling verzonden wordt met daarin een track-en-trace code, zodat je het pakket kan volgen. Ook kan je ervoor kiezen om jouw bestelling op te halen bij het Atelier in Reutum.

Levering

Alle producten worden op bestelling gemaakt en zijn binnen 2-4 weken klaar voor verzending.
Verzending binnen Nederland is gratis.  Jouw bestelling wordt goed beschermd verzonden in een platte kartonnen doos van gerecycled karton. Verzending wordt verzorgd door PostNL. Je ontvangt een e-mail bericht wanneer jouw bestelling verzonden wordt met daarin een track-en-trace code. Ook kan je ervoor kiezen om jouw bestelling op te halen bij het atelier in Amsterdam.
Voor internationale verzending maken we gebruik van de diensten van DHL Express en GLS. Het kan daarna echter nog enkele weken duren voordat het aankomt op de bestemming. Hou er rekening mee dat bij internationale verzending invoer- en douanekosten kunnen worden berekend. Deze zijn voor rekening van de klant.

Retour

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is jouw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik maken van jouw herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd.

Om gebruik te maken van dit recht dien je een e-mail te sturen aan: info@maaikeannemaria.nl Je ontvangt dan een retourlabel waarmee je het pakket kan terugsturen via PostNL. De kosten voor retour van uw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening en worden ingehouden op het terug te storten bedrag. De retourkosten bedragen €7,25 per pakket. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde aankoopbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Originele meesterwerken zijn bijzondere kunstwerken en worden volgens contract geleverd. Je kan deze werken niet rechtstreeks in de webshop aanschaffen, omdat wij vanwege de Nederlandse wetgeving verplicht zijn om jouw identiteit te verifiëren voordat we verder kunnen gaan met de transactie van een origineel kunstwerk. Mocht je niet 100% zeker zijn van jouw keuze tot aankoop, dan raden wij je aan om een proefplaatsing van 14 dagen aan te vragen. Dit is mogelijk wanneer je in Nederland woont. Op deze manier kan je de charme van het schilderij in jouw eigen interieur ervaren. Mocht je tijdens de proefperiode spijt hebben of je bedenken, dan kan je contact met ons opnemen door een e-mail te sturen aan: info@maaikeannemaria.nl. Wij maken vervolgens een afspraak om het kunstwerk kosteloos weer bij jou op te halen. Wij zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst terugstorten, mits het kunstwerk in oorspronkelijke staat is.

Schilderijen in opdracht worden volgens contract geleverd. Je kan deze werken niet rechtstreeks in de webshop aanschaffen, omdat wij vanwege de Nederlandse wetgeving verplicht zijn om jouw identiteit te verifiëren voordat we verder kunnen gaan met de transactie van een origineel kunstwerk. De schilderijen in opdracht worden geheel op maat gemaakt en gepersonaliseerd om aan jouw specificatie te voldoen en daarom kan deze bestelling niet worden geannuleerd of geretourneerd. In het hoogst onwaarschijnlijke geval dat het kunstwerk niet aan jouw specificaties voldoet of je van mening bent dat er problemen zijn met de kwaliteit van het product, zullen wij proberen de situatie zo snel mogelijk naar jouw tevredenheid op te lossen. Neem contact met ons op om jouw specifieke vragen te beantwoorden en tot een passende oplossing te komen